Fakro Galeria Balkon dakraam

Balkon dakramen

Met een balkon dakraam van FAKRO tovert u uw zolder om in bijvoorbeeld een mooie werk- of studeerkamer. Het unieke dakraam, bestaat uit twee openklappende delen in plaats van één. Het bovenste deel wordt als een uitzetraam onder een hoek van 45° geopend en het onderste deel klapt open tot een hoek van 90° met het vloeroppervlak. Zo wordt de ruimte onder het schuine dak van uw zolder optimaal benut en kunt u op uw dakbalkon gewoon rechtop staan. U kunt 's zomers heerlijk genieten van het zonnetje en frisse lucht in de zolderkamer. Bijkomend voordeel van een balkon dakraam is, dat u tevens profiteert van de grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en dat u over extra ruimte beschikt met gelijkblijvend vloeroppervlak.
 

Voorkom een vochtige en muffe zolder

Met een FAKRO balkon dakraam zal uw zolder ook nooit meer vochtig of 'muf' ruiken. Het dakraam is namelijk voorzien van een waterdichte damp-open buitenkraag en een V40P ventilatierooster, waardoor een continue ventilatie voor een aangenaam binnenklimaat op uw zolder zorgt. Bij het openklappen van het onderste deel van het raam, wordt de balustrade van het balkon automatisch uit de raamconstructie ontvouwd. Bij dichtklappen verdwijnt de balustrade weer in de raamconstructie. De bediening van het dakraam gaat licht en gemakkelijk en ook reiniging van het raam gaat snel en eenvoudig. Het balkonraam is leverbaar in verschillende maten.
 

Investeer in de toekomst

Met de huidige zeer lage rente standen is een investering in de verbetering van uw woning een goed alternatief voor sparen. De investering in de eigen woning verhoogt niet enkel het woongenot, maar ook de waarde van uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere dakraam, neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van de FAKRO balkon dakramen voor uw woning en ook met vragen over techniek en installatie kunt u bij hen terecht.

 

Specificaties

De grote afmetingen van het dakraam (78x255, 94x255, en 114x255) garanderen een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval.
Het dakraam is voorzien van het topSafe systeem, dat voor extra inbraakwerendheid zorgt,
en is uitgerust met het continu regelbare V40P ventilatierooster, dat de ruimte van een aangename ventilatie voorziet.
Het FGH-V P2 Galeria balkondakraam wordt standaard geleverd met een waterdichte, dampopen buitenkraag XDP.

Vraag hier uw offerte aan.