Tuimeldakraam grenenhout
   Tuimeldakraam wit afgelakt
   Tuimeldakraam kunststof
   Uitzet-tuimeldakraam
   Uitstap dakramen
   Optilight dakramen
   Zolderraam
   Gootstukken
   Toebehoren
   Bediening
   APF plissé raamdecoratie
   APS geplisseerd gordijn
   ARP gordijn met zijgeleiding
   ARF verduistering gordijn
   AJP jaloezie
   ARS rolgordijn
   AMZ screen buitenzonwering
   AMZ NewLine
   ARZ Rolluik
   AMS insectenhor
   Lichtkoepels
   Lichtkoepels met vlak glas
   Platdakramen
   Daktoetredingsramen
   ARF zonwering lichtkoepels
   APF zonwering lichtkoepels
   AMZ zonwering platdakraam
   AMZ zonwering lichtkoepel
   Lichttunnels met vaste buis
   Onderdak folies

Klantenservice

Heeft u hulp nodig? Wij zijn er voor u! Onze doelstelling is dat u de juiste keuze maakt, daarom helpen wij u graag met het juiste advies. U kunt ons altijd bereiken per e-mail. Deze beantwoorden wij zo snel mogelijk. Spreekt u ons toch liever persoonlijk? Bel dan naar 024 397 2199.

Contactgegevens Dakraam Op Maat
DakraamOpMaat
Hazelaarstraat 27 (geen showroom)
6562GH Groesbeek

info@dakraamopmaat.nl
Offerte aanvraag/advies:  024 397 2199
Contact webshop:             024 397 4553

FAKRO showroom
Bezoek is uitsluitend op afspraak
De Ren 42
6562 JK Groesbeek
024 397 2199

Kvk-nummer:   55972101
Btw-nummer:   NL164460421B02
IBAN:               NL92RABO0133352447
BIC:                  RABONL2U
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.Voor meer informatie bezoek de veelgestelde vragen pagina, of bekijk onderstaande informatie.

Hoe plaats ik een bestelling?
FAKRO producten bestelt u eenvoudig in de webshop van dakraamopmaat.nl. 
  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en inclusief levering bij u aan huis. 
  • U rekent veilig af zonder account. Gratis verzending.
  • Meerdere betalingsopties zijn mogelijk.
  • Geen verborgen kosten.

Waar vind ik de code en afmeting van het type dakraam dat ik heb?


Hoe laat wordt een order geleverd op de leverdatum?
  • FAKRO zonweringen worden geleverd door DHL, u ontvangt daags voor levering een 'track & trace code' waarmee het pakket te volgen is en het tijdstip van bezorgen kan worden ingezien.
  • FAKRO dakramen worden geleverd door transportbedrijf Duijghuijzen. Zendingen worden geladen en gelost van ma t/m vrij tussen 07:00 uur en 18.00 uur. U kunt op de leveringsdag tijdens kantooruren telefonisch een indicatie van de lostijd opvragen via het nummer 024 679 0002 (transportbedrijf Duijghuizen). Met dit telefoonnummer kunt u navragen o.v.v. uw woonplaats hoe laat uw zending staat ingepland, dit is altijd een indicatieve tijd met een tijdspanne van +/- 2 uur, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. Wij doen onze uiterste best de looptijden te respecteren, maar kunnen deze nimmer garanderen. Zorg dat er iemand aanwezig is op de bezorgdag.

Wat doe ik als een artikel beschadigd wordt geleverd?
Wij verzoeken u vriendelijk om de producten binnen 24 uur na ontvangst te controleren op volledigheid. Is een product niet volledig of beschadigd geleverd, neem dan direct contact op met DakraamOpMaat via 024 397 2199 of via info@dakraamopmaat.nl.
Wij gaan dan zo spoedig mogelijk met u samen de klacht oplossen. Heeft u een product niet ontvangen? Neem dan direct contact op met 024 397 2199. Wij kijken dan direct voor u wat de reden is dat u het artikel of de artikelen niet ontvangen heeft.

Ik heb een klacht wat nu?
Wat vervelend voor u! DakraamOpMaat.nl vindt het belangrijk dat u een prettige ervaring heeft en zorgeloos kunt genieten van onze FAKRO producten. Daarom helpen wij u graag zo goed mogelijk bij het vinden van een oplossing.
Om dat te doen vragen wij u vriendelijk het service aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen u klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Heeft het door omstandigheden meer tijd nodig, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar DakraamOpMaat.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Betaalmogelijkheden.
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken betaald u bij DakraamOpMaat.nl veilig online. U kunt betalen via de volgende mogelijkheden:
  • iDeal
  • Overboeking
  • Creditcard (Visa Mastercard)
Kan ik achteraf betalen?
U kunt maximaal 50% achteraf betalen. U betaalt altijd 50% vooruit en binnen 10 dagen na ontvangst het restantbedrag. Extra kosten voor betaling achteraf bedragen € 19,45. Nadat u de factuur heeft ontvangen, betaalt u 50% op rekeningnummer NL92RABO0133352447 t.a.v. DakraamOpMaat.nl o.v.v. uw naam en factuurnummer. Bij een negatieve kredietcheck kunnen wij u verplichten om vooruit te betalen.