Kunststof PTP-V U3 Tuimeldakraam

Met kunststof tuimeldakramen van FAKRO haalt u een elegante, handige en duurzame oplossing in huis voor ramen in het schuine dak van uw huis. De ramen kunnen worden gebruikt voor de studeerkamer op zolder, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Geïntegreerde ventilatie en het PVC-U profiel

Met onze kunststof kozijnen haalt u een elegante en onderhoudsvrije oplossing voor uw glas in huis. De tuimeldakramen van FAKRO zijn voorzien van een speciaal ventilatiesysteem dat is geïntegreerd in de kozijnen. Hierdoor kunt u profiteren van maximaal glasoppervlak en is de ventilatie in vochtige ruimtes gemakkelijk af te regelen. Deze comfortabele oplossing is precies wat u zoekt voor de badkamer!

Bij de kunstof tuimeldakramen is gebruik gemaakt van een PVC-U profiel. U vraagt zich misschien af waarom? PVC-U is een zeer resistente kunststof die beschikt over een grote mechanische sterkte. Het materiaal laat geen vloeistoffen of gassen door en is goed bestand tegen aantasting door veroudering. Ook werkt PVC-U brandvertragend, waarmee het een veilige toepassing is in heel uw huis.

Kunststof dakramen in de praktijk

Tuimeldakramen van FAKRO zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk in een witte kunststof kleur en in een kunststof variant met grenen-look. Met beide types haalt u maximaal licht in huis en zorgt u voor een sfeerverhogend effect in uw badkamer. Omdat de tuimeldakramen van kunststof zijn vervaardigd zijn ze zeer onderhoudsarm. Wel wordt aangeraden het materiaal eens in de zoveel tijd te reinigen. Het schoonmaken van de beglazing is eenvoudig te doen door gebruik te maken van de 180 graden vergrendelstand.

Bestel gemakkelijk uw kunststof dakramen in onze webshop

Wilt u de tuimeldakramen zelf monteren? Schaft u ze dan eenvoudig aan in de webshop. Daar vindt u ook diverse accessoires waaronder screens, verduistering, insectenhorren en handige montageonderdelen zoals een XDS binnenkraag en een XDP buitenkraag.PTP-V U3 dakraam, uitgevoerd in kunststof.
PTP-V/PI U3 dakraam, uitgevoerd in kunststof met grenenlook.

                                                  
              PTP-V U3                                                                   PTP-V/PI U3
 

Vraag hier uw offerte aan.

Bekijk dit product in onze webshop