Tuimeldakraam Retro


Het Retro Tuimeldakraam met de karakteristieke stijl in het midden past uitstekend in wat oudere of traditioneel gestileerde gebouwen bijvoorbeeld een monumentaal pand of een oude boerderij. Zo kunt u uw gebouw voorzien van een modern en goed isolerend raam, zonder afbreuk te doen aan het karakter. 

Uitvoering

Het Retro dakraam wordt uitgevoerd in geïmpregneerd en verlijmd grenenhout. Zowel de afdekprofielen als de middenstijl worden zwart gelakt. Het gootstuk kan worden geleverd in zwart gelakt aluminium, koper of titaanzink, eventueel ook gepatineerd. Door de matte zwarte lak sluit het dakraam naadloos aan bij de bouwstijl van de wat oudere gebouwen. 

Daarnaast zijn de ramen standaard voorzien van thermo-isolerende beglazing (HR++), een regelbaar ventilatierooster en het inbraakwerende TopSafe constructiesysteem. Zo bent u verzekerd van optimale isolatie en wordt ook de veiligheid van uw pand niet vergeten.

Gebruik

Het Retro tuimeldakraam van FAKRO is gemakkelijk in het gebruik. Het raam is uitgerust met een handgreep aan de onderkant van het kozijn en beschikt over twee kierstanden. 
Het raam kantelt precies in het midden, zodat u het geheel om kunt draaien. Daarnaast kunt u het geheel gekantelde raam ook vergrendelen, zodat u de buitenkant eenvoudig schoon kunt maken. 

Opties

Er zijn verschillende mogelijkheden om het dakraam aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen. Zo is deze uitvoering leverbaar als tuimeldakraam, uitzet-tuimelraam en uitstapraam

Daarnaast kunt u het raam eventueel uitbreiden met een elektrisch bedieningssysteem voor extra gebruiksgemak, of combineren met het uitgebreide assortiment binnen- en buitenzonweringen van FAKRO. Zo maakt u uw beglazing en uw woon- of werkcomfort compleet. 

Wordt dit uw nieuwe dakraam?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit FAKRO dakraam voor uw woning of bedrijfspand? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en ontdek wat onze gecertificeerde FAKRO-monteurs voor u kunnen betekenen. 

Vraag hier uw offerte aan.