Tuimeldakramen Elektrisch Bediend

FAKRO elektrische tuimeldakramen maken het u gemakkelijk.

U wilt uw zolder beter benutten als hobby- of studeerkamer, of misschien als slaapkamer? Misschien wilt u gewoon meer licht op uw zolder? Dan kan een tuimeldakraam voor u wellicht de juiste oplossing zijn. En waarom niet gelijk kiezen voor een elektrisch tuimeldakraam? Het gemak dient tenslotte de mens. Begint het te regenen en u bent net even boodschappen aan het doen? Geen zorgen! Het tuimeldakraam is namelijk standaard uitgevoerd met een regensensor en het raam sluit automatisch als het begint te regenen. Het elektrische tuimeldakraam is tevens voorzien van isolerend glas (HR++), zodat er geen energie verspilt wordt.
 

FAKRO elektrische tuimeldakramen: kwaliteit, veiligheid, comfort en gemak.


De FAKRO elektrische tuimeldakramen zijn standaard uitgerust met een kettingmotortje, elektrische voeding, zender en een afstandsbediening. Allemaal netjes weggewerkt in het onderste gedeelte van het raamkozijn. Ook aansluitingen voor elektrische binnen- en buitenzonweringen zijn standaard. Een ventilatierooster zorgt voor een aangenaam klimaat op de zolder en het topSafe constructiesysteem zorgt ervoor, dat inbrekers geen kans krijgen. Daarnaast hebben wij verschillende typen dakramen, zoals de retro en passiefhuis uitvoeringen.

De functionaliteiten van een elektrisch tuimeldakraam.

Het tuimelraam kan, indien gewenst, ook van het elektrische systeem ontkoppeld worden. Schoonmaken van binnen- en buitenkant, gaat eenvoudig door het raam 180º te draaien. Montage van het tuimeldakraam is mogelijk op schuine daken met een helling van 15-90º. De dakramen zijn te verkrijgen in een houten en (voor bijvoorbeeld de badkamer) PVC uitvoering.
 
Door aanhoudende de lage rentestanden nemen huiseigenaren de beslissing om in de eigen woning te investeren. Men profiteert op deze wijze zowel van het verbeterde woongenot, als van de waardevermeerdering van de woning. FAKRO elektrische tuimeldakramen zijn een kwalitatieve goede investering in de woning.

Leverbaar in zowel standaard maten als  maatwerk


De ramen zijn verkrijgbaar in vele standaard afmetingen. Als u speciale maten wenst voor uw tuimeldakraam, dan kunnen wij ook maatwerk verzorgen. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van een tuimeldakraam voor uw woning.
                                        
         FTP-P Z-Wave                                                        FTU-V Z-Wave
 


Vraag hier uw offerte aan.