Uitstap Dakramen van FAKRO

Installeer een Fakro uitstap dakraam en voorkom halsbrekende toeren op instabiele ladders en steigers om toegang te krijgen tot uw dak, voor bijvoorbeeld het uitvoeren van inspectie of onderhoud. Een uitstap dakraam is eigenlijk zowel een raam als een deur. Het dakraam is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ook voor uw dak een gemakkelijke en vooral veilige toegang beschikbaar is. De FAKRO dakramen zijn veilig en energiebesparend, want ze zijn voorzien van thermo-isolerende beglazing (HR++) en het buitenste glaspaneel is uitgevoerd in (inbraakwerend) gehard glas. Het dakraam kan worden geopend tot een maximale hoek van 90° en de 'raam-deur' is zowel links als rechts openend te monteren.

Hoge kwaliteit dakramen

De uitstap dakramen van FAKRO zijn zowel esthetisch als technisch van hoge kwaliteit. Het uitstapraam is voorzien van een gepatenteerd systeem voor het optillen en in stand zetten van de vleugel, waardoor grote afmetingen mogelijk zijn. De gasdrukveer aan de bovenzijde van het raam zorgt voor een gemakkelijk openen en sluiten van het raam en voorkomt tevens dat het uitstapraam ongewenst dichtvalt. Het raam kan zowel geïnstalleerd worden op platte daken, als op schuine daken met een helling van 15-55°. Het raam is uitgevoerd in geïmpregneerd en verlijmd grenenhout en afgewerkt met 2 lagen transparante acryllak.  

Investeren in de toekomst

Vanwege de lage rentestanden nemen veel huiseigenaren nu de beslissing nu te investeren in verbetering van hun woning. Het mes snijdt aan twee kanten: men profiteert van een beter woongenot en uw woning stijgt in waarde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het uitstap dakraam? Aarzel niet en neem gerust even contact met ons op. Wij leggen het u graag uit en bekijken samen met u, wat voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht met technische vragen en vragen over de installatie. Speciale afmetingen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. 

Vraag hier uw offerte aan.