Verhoogde Tuimelas

Een FAKRO tuimeldakraam is een goede investering als u uw zolder beter wilt benutten. Een of meerdere dakramen veranderen een muffe zolder in een aangename kamer, geschikt voor hobby, studeren of slapen. Een standaard dakkraam heeft de draai-as precies in het midden van het raam gemonteerd. Voordeel hiervan is, dat het raam 180° getuimeld kan worden, wat vooral bij het schoonmaken makkelijk is. Nadeel is dat de doorloophoogte (of sta-hoogte) en dus het comfort, beperkt wordt. Bij een dakraam met verhoogde tuimelas doet het raam gedeeltelijk dienst als uitzet-tuimeldakraam. Hierbij is de doorloophoogte aanzienlijk hoger en dat komt natuurlijk het gebruikscomfort ten goede. 

VERHOOGDE TUIMELAS EN GEINTEGREERD BENEDENLICHTHet tuimeldakraam met verhoogde tuimelas is wat hoger dan het standaard dakraam. Hierdoor kunt u genieten van meer natuurlijke lichtinval. Het raam is voorzien van twee kierstanden, zodat bij harde wind het raam op een kiertje gezet kan worden. Ook de ingebouwde regelbare ventilatie roosters zorgen voor een gezond klimaat op uw zolder. De FAKRO kwaliteitsramen zijn uitgevoerd met het inbraakwerend topSafe systeem en energiebesparend HR++ glas, zodat uw stookkosten binnen de perken blijven. De tuimeldakramen kunnen worden gemonteerd op daken met een dakhelling van 20-65° en zijn uitgevoerd in verlijmd en vacuüm geïmpregneerd grenenhout. Het dakraam kan maximaal tot 160° gedraaid worden en is dus nog steeds makkelijk te onderhouden.

Meer licht en lucht

Wilt u meer licht en lucht op uw zolder? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden de FAKRO tuimeldakramen voor uw woning hebben. Onze medewerkers adviseren u graag en vakkundig, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met de huidige lage rentestanden zien veel huiseigenaren de investering in de eigen woning als een goed beleggingsalternatief. Men profiteert direct van het toegenomen woongenot en de waardevermeerdering van woning. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de afmetingen van het dakraam? Bel gerust, want wij kunnen ook maatwerk leveren.

Vraag hier uw offerte aan.