Tuimeldakraam grenenhout
   Tuimeldakraam wit afgelakt
   Tuimeldakraam kunststof
   Uitzet-tuimeldakraam
   Uitstap dakramen
   Optilight dakramen
   Zolderraam
   Gootstukken
   Toebehoren
   Bediening
   APF plissé raamdecoratie
   APS geplisseerd gordijn
   ARP gordijn met zijgeleiding
   ARF verduistering gordijn
   AJP jaloezie
   ARS rolgordijn
   AMZ screen buitenzonwering
   AMZ NewLine
   ARZ Rolluik
   AMS insectenhor
   Lichtkoepels
   Lichtkoepels met vlak glas
   Platdakramen
   Daktoetredingsramen
   ARF zonwering lichtkoepels
   APF zonwering lichtkoepels
   AMZ zonwering platdakraam
   AMZ zonwering lichtkoepel
   Lichttunnels met vaste buis
   Onderdak folies

Dakramen

Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment aan FAKRO dakramen. Denk hierbij aan tuimeldakramen, uitzet-tuimeldakramen of onderhoudsvriendelijke tuimeldakramen. Ontdek welk type dakraam past bij uw wensen.

 

Standaard tuimeldakramen
Typen: FTP-V U3, FTU-V U3 en FTW-V U3

Het standaard tuimeldakraam van FAKRO creëert veel licht en sfeer in de ruimte. Hierdoor kan de ruimte voor verschillende doeleinden worden benut: wonen, werken, slapen of hobbyruimte. Het tuimeldakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geïntegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°.
  • Het FTP-V U3 dakraam is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak.
  • Het FTU-V U3 dakraam is afgewerkt met een witte vochtwerende polyurethaan coating.
  • Het FTW-V U3 dakraam is afgewerkt met een dubbele blanke acryllaklaag met een witte toplaag.
Bestel hier uw standaard tuimeldakraam in de webshop

 

Kunststof tuimeldakramen
Type: PTP-V U3

Het FAKRO kunststof tuimeldakraam is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Het kunststof tuimeldakraam van FAKRO is onderhoudsvrij en is vervaardigd van PVC-U profiel (RAL 9010). De ventilatie is in het kozijn geïntegreerd. Hierdoor wordt een maximaal glasoppervlak gecreëerd.

Bestel hier uw kunststof tuimeldakraam in de webshop
   

 

Uitzet-tuimeldakraam
Typen: FPP-V U3 en FPU-V U3

Het FAKRO uitzet-tuimeldakraam onderscheidt zich door de mogelijkheid om het dakraam op twee verschillende manier te openen. Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met één handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem (preSelect-systeem) aan de zijkant van het raam. FAKRO garandeert de stabiliteit van het dakraam in zowel de uitzet- als de tuimelfunctie.
  • Het FPP-dakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geintegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°. Dit dakraam (FPP-V U3) is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak. De handgreep voor het uitzetten of tuimelen bevindt zich aan de onderzijde van het raam.
  • Het uitzet-tuimeldakraam is ook verkrijgbaar met een witte, vochtwerende polyurethaan coating. Deze uitvoering, FPU-V U3, is uitermate geschikt voor badkamers.
Bestel hier uw uitzet-tuimel dakraam in de webshop
 


Kunststof uitzet-tuimeldakraam
Type: PPP-V U3 

Dit FAKRO kunststof uitzet-tuimeldakraam is geschikt voor vochtige ruimten, zoals badkamers. Het kunststof dakraam is onderhoudsvrij en is vervaardigd van PVC-U profiel (RAL 9010). Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met één handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem (preSelect) aan de zijkant van het raam. FAKRO garandeert de stabiliteit van het raam in zowel de uitzet- als de tuimelfunctie. Dit dakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geintegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°. De handgreep voor het uitzetten of tuimelen bevindt zich aan de onderzijde van het raam, zo kunt u er makkelijk bij.

Bestel hier uw uitzet-tuimel dakraam in de webshop


 

Tuimeldakraam met verhoogde tuimelas en benedenlicht
Type: FDY-V U3

Dit FAKRO dakraam is een tuimeldakvenster met verhoogde tuimelas en geïntregeerd benedenlicht. Twee raamvleugels in één kozijn, waardoor er geen twee afzonderlijke dakramen meer hoeven worden gebruikt. Het bovenste gedeelte werkt dankzij de verhoogde tuimelas als uitzetraam. Het onderste raam is een vast venster, voorzien van gelaagd glas aan de binnenzijde. Het is leverbaar in diverse afmetingen. Het FDY-dakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geïntegreerd. Het is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak. Dit FDY-dakraam is ook verkrijgbaar met een witte, vochtwerende polyurethaan coating. In die uitvoering (FDY-V/U) is dit raam uitermate geschikt voor badkamers.
 

 

Tuimeldakraam met verhoogde tuimelas
Type: FYP-V U3 of FYU-V U3

Dit FAKRO dakraam is een tuimeldakraam met verhoogde tuimelas. Dit dakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geïntegreerd.
  • Het FYP-dakraam is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak.
  • Het FYU-dakraam is gemaakt van grenenhout en heeft een witte, vochtwerende polyurethaan coating. Deze uitvoering is uitermate geschikt voor badkamers.
Meer informatie over dit type dakramen