Tuimeldakraam grenenhout
   Tuimeldakraam wit afgelakt
   Tuimeldakraam kunststof
   Uitzet-tuimeldakraam
   Uitstap dakramen
   Optilight dakramen
   Zolderraam
   Gootstukken
   Toebehoren
   Bediening
   APF plissé raamdecoratie
   APS geplisseerd gordijn
   ARP gordijn met zijgeleiding
   ARF verduistering gordijn
   AJP jaloezie
   ARS rolgordijn
   AMZ screen buitenzonwering
   AMZ NewLine
   ARZ Rolluik
   AMS insectenhor
   Lichtkoepels
   Lichtkoepels met vlak glas
   Platdakramen
   Daktoetredingsramen
   ARF zonwering lichtkoepels
   APF zonwering lichtkoepels
   AMZ zonwering platdakraam
   AMZ zonwering lichtkoepel
   Lichttunnels met vaste buis
   Onderdak folies

Gootstukken

Als u een dakraam wilt bestellen en wilt laten plaatsen via dakraamopmaat.nl dan is het noodzakelijk dat u ook de juiste gootstukken bestelt. Alvorens het plaatsen van het gootstuk, moet het dakraam geplaatst zijn zodat er een waterdichte verbinding tussen uw raam en het dak gevormd is. Ook helpen deze gootelementen met de waterafvoer en beschermen zij het dakraam en het huis tegen weer en wind.

Dakraam op Maat werkt samen met FAKRO

Dakraam op Maat gebruikt de hoge kwaliteit gootstukken van FAKRO. Deze gootelementen zijn er voor elk type dakbedekking. Of dit nu een pannendak, zinken dak of een plat of hellend dak betreft, met deze producten is het mogelijk. Het is ook geen enkel probleem om meerdere gecombineerde dakramen in te bouwen met deze waterdichte gootelementen. Het gebruik van de stukken in zogenaamde blokcombinaties, maakt het dat de dakgoten van FAKRO geschikt zijn voor elke klus.
Naast de waterdichtheid, is de goot gemaakt van duurzaam aluminium en extra beschermd met een polyester laklaag. Deze zijn verkrijgbaar in de standaardkleur (RAL 7022) maar kunnen naar wens van de klant in elke RAL-kleur aangeleverd worden, zodat de goot perfect zal passen bij het uiterlijk van uw huis. FAKRO en Dakraam op Maat bieden u een duidelijk advies betreffende de juiste keuzes bij uw nieuwe dakraam. Dit is gebaseerd op het type dakbedekking en de inbouwdiepte van het dakraam, wat met deze gootelementen op 3 dieptes kan, namelijk: N (+3cm), V (0cm) of J (– 3cm). Dit is om de grote isolatiecapaciteit van de gootelementen te garanderen. Al met al is er met deze stukken veel mogelijk.

Het EHV-P gootstuk is een oplossing toepasbaar bij vrijwel elk sterk geprofileerde dakbedekking en vele inbouwsituaties en garandeert eveneens een uitstekende waterdichtheid. Bovendien is het helemaal aan u of u kiest voor onze specialisten om uw goot en dakraam in te bouwen of dat u lekker zelf aan de slag gaat. Wilt u de gootstukken thuis laten bezorgen? Ook dit is geen probleem bij Dakraam op Maat.
Bestel deze dan nu in de webshop.

Inbouwdiepte van dakramen

Afhankelijk van de dakconstructie en de dakbedekking kunnen de FAKRO dakramen, om de isolatiecapaciteit te verbeteren, in 3 verschillende dieptes in het dak gemonteerd worden:
-N (+3 cm).
-V (0 cm).
-J (-3 cm).

Het EHV-P gootstuk garandeert een waterdichte aansluiting tussen het FAKRO dakraam en vrijwel elk type sterk geprofileerde dakbedekking.

In bijna alle situaties kunt u het EHV-P gootstuk toepassen.

Bestel hier uw gootstuk in de webshop.