Tuimeldakraam grenenhout
   Tuimeldakraam wit afgelakt
   Tuimeldakraam kunststof
   Uitzet-tuimeldakraam
   Uitstap dakramen
   Optilight dakramen
   Zolderraam
   Gootstukken
   Toebehoren
   Bediening
   APF plissé raamdecoratie
   APS geplisseerd gordijn
   ARP gordijn met zijgeleiding
   ARF verduistering gordijn
   AJP jaloezie
   ARS rolgordijn
   AMZ screen buitenzonwering
   AMZ NewLine
   ARZ Rolluik
   AMS insectenhor
   Lichtkoepels
   Lichtkoepels met vlak glas
   Platdakramen
   Daktoetredingsramen
   ARF zonwering lichtkoepels
   APF zonwering lichtkoepels
   AMZ zonwering platdakraam
   AMZ zonwering lichtkoepel
   Lichttunnels met vaste buis
   Onderdak folies

Vlizo Zoldertrappen

Wij bieden een breed scala aan verschillende typen zoldertrappen aan, dat in elke individuele behoefte kan voorzien. FAKRO zoldertrappen hebben goede thermische eigenschappen en voldoen aan de norm NEN-EN 14975: 2007 De populaire zoldertrap LWS Smart is uit te breiden naar wens met verschillende toebehoren. De LWK Komfort heeft een verhoogd comfort met de bijgeleverde handgreep en beschermdoppen. Het witte hardboard zolderluik zorgt voor een mooie eenheid met het interieur.

De LWL LUX Zoldertrap

Wenst u nóg meer comfort van uw zoldertrap, kies dan voor de LWL Lux. Met standaard twee handgrepen garandeert de LWL een gemakkelijk traplopen.

De LTK Zoldertrap

De super isolerende zoldertrap LTK, met een 60 mm PS isolatiedikte en een kasthoogte van maar liefst 22 cm, is uitermate geschikt voor als u uw huis extra wilt isoleren.

LDK Zoldertrap

Indien er voldoende zwenkruimte aanwezig is, is het mogelijk om voor de LDK te kiezen, identiek aan de LWK, maar dan met een uitschuifbaar trapdeel. De brandwerende grenenhouten zoldertrap LWF zorgt voor een brandvertraging van 30 minuten in geval van brand in het gebouw door middel van een afdichtband tussen het luik en de kast.

De LSF Zoldertrap

De schaartrap LSF biedt een nóg hogere veiligheid in geval van brand.

De LMS Smart zoldertrap

De metalen zoldertrap LMS Smart is slipvast dankzij de metalen bobbels op de treden. Zoldertrap LMK Komfort zorgt voor een verhoogde veiligheid dankzij de handgreep, bevestigd aan de bovenzijde van de trap.

De LML LUX Zoldertrap

Voor nóg meer veiligheid en comfort tijdens het traplopen kiest u de LML Lux. De lange handgreep met gasveer schuift automatisch in en uit bij het in- en uitklappen van de trap en vergemakkelijkt openen en sluiten van de trap. Onderaan de trap zijn utischuifbare voeten bevestigd die de lengte van de trap eenvoudig laten aanpassen. De brandwerende metalen zoldertrap LMF zorgt voor een brandvertraging van 120 minuten in geval van brand in het gebouw door middel van een afdichtband tussen het luik en de kast. Daarnaast bezit deze trap dezelfde eigenschappen als de LML zoldertrap. De metalen schaartrappen LST, LSZ kunnen gemakkelijk in kleinere lengtes gevouwen worden, dankzij het moderne opvouwsysteem. Daardoor is een kleinere kastafmeting mogelijk. Dankzij het mechanisme in het luik kan de trap aan verschillende plafondhoogtes worden aangepast zonder dat de trap moet worden ingekort.

De MSU Zoldertrap

Wenst u een vaste trap, dan biedt de molenaarstrap MSU uitkomst.

Deze massief grenenhouten trap heeft een eenvoudige en lichte constructie, waardoor de trap voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, zoals in de kelder of in de schuur. De DWK knieschotdeur is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het toegankelijk maken van de ruimte achter uw knieschot. Op deze manier kunt u deze ruimte, die normaal niet of moeilijk toegankelijk is, optimaal benutten.