Tuimeldakraam grenenhout
   Tuimeldakraam wit afgelakt
   Tuimeldakraam kunststof
   Uitzet-tuimeldakraam
   Uitstap dakramen
   Optilight dakramen
   Zolderraam
   Gootstukken
   Toebehoren
   Bediening
   APF plissé raamdecoratie
   APS geplisseerd gordijn
   ARP gordijn met zijgeleiding
   ARF verduistering gordijn
   AJP jaloezie
   ARS rolgordijn
   AMZ screen buitenzonwering
   AMZ NewLine
   ARZ Rolluik
   AMS insectenhor
   Lichtkoepels
   Lichtkoepels met vlak glas
   Platdakramen
   Daktoetredingsramen
   ARF zonwering lichtkoepels
   APF zonwering lichtkoepels
   AMZ zonwering platdakraam
   AMZ zonwering lichtkoepel
   Lichttunnels met vaste buis
   Onderdak folies

 

Fakro zonweringen

Bent u opzoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering voor dakramen? Kies dan voor zonwering van FAKRO. De zonwering is verduisterend waardoor u gegarandeerd bent van een goede nachtrust en een optimale privacy. Het merk FAKRO staat bekend om de uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Met deze zonwering kunt u jaren vooruit!

ARF zonwering verduisterend

Met een ARF verduisteringsrolgordijn van FAKRO kan een ruimte volledig worden verduisterd. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan het verduisteringeffect. De verduisteringsrolgordijnen zijn traploos regelbaar en aan de bovenkant afgewerkt  met een aluminium lijst.
Een verduisteringsrolgordijn is een decoratief onderdeel van uw interieur. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en diverse decoratieve prints.
Bestel hier uw ARF zonwering.APF Plissé zonwering verduisterend

Een APF plissé geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in uw kamer.De unieke honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in uw kamer.
Het gordijn kan in elke gewenste positie vastgezet worden.Bestel hier uw APF zonwering.APS Plissé zonwering lichtdoorlatend

Het APS gordijn is een stijlvol en decoratief gordijn. Deze zonwering geeft een verspreid lichtniveau in uw ruimte.
De zijgeleiding bedekt de randen van de stof en beperkt de hoeveelheid lichtinval.Bestel hier uw APS zonwering.ARP zonwering lichtdoorlatend

Het rolgordijn met zijgeleiding ARP biedt bescherming tegen zonlicht en een aangename lichtreguliering tijdens zonnige dagen.
De ARP vormt een decoratief element in de kamer en biedt bescherming tegen fel zonlicht in een volledige gesloten stand.Bestel hier uw ARP zonwering.ARS standaard rolgordijn

De ARS zonwering heeft een elegante aluminium cassette die de roller verbergt. Drie sluitingen op het dakraam maken het mogelijk om het rolgordijn in drie verschillende standen te zetten.


Bestel hier uw ARS zonwering.
 

AJP Jaloezie - Jaloezieën die beschermen

FAKRO beschikt over de juiste zonwering voor dakramen. Met deze FAKRO jaloezieën regelt u zelf eenvoudig de gewenste lichtinval. Of kies juist voor een verduisterend effect. De jaloezie is zo geplaatst dat het nog altijd mogelijk is uw dakraam te openen. Voor deze zonwering kunt u kiezen uit vele kleuren.


Bestel hier uw AJP jaloezie.


 

FAKRO rolluik en zonwering - ARZ rolluik

Bescherming tegen warmte en uv-straling op zonnige dagen of voor verduistering: met het rolluik van FAKRO bent u verzekerd van kwaliteit. Bovendien biedt het bescherming tegen inbraak en werkt het rolluik geluiddempend. Een dakraam met buitenzonwering biedt vooral bescherming tegen opwarming en uv-straling. De FAKRO zonwering voor dakramen is uitstekend verduisterend.


Bestel hier uw rolluik.

 

FAKRO screens- AMZ screen - een goede keuze

FAKRO biedt een goede zonwering voor dakramen. Met deze screens kiest u voor effectieve buitenzonwering. De zonwering voorkomt dat de zon uw ramen verhit. De screen reflecteert zonlicht in hoge mate. FAKRO zonwering is verduisterend en houdt uw huis koel op zomerse dagen. U heeft geen inkijk maar wel uitzicht!
                                                                                 
De screen is gemaakt van duurzame, weersbestendige glasvezel stof. De stof is opgerold, voorzien van een springveer en verborgen in een aluminium cassette. Deze is geïnstalleerd aan de bovenkant van het raam. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik van de zonwering en de cassette zorgt ervoor dat het doek over het gehele dakraam valt, waardoor extra bescherming tegen lichtinval verwezenlijkt wordt. 

Bestel
hier uw AMZ screen.

 

AMS insectenhor

Heeft u last van insecten in huis? Installeer dan een insectenhor van Fakro al dan niet in combinatie met zonwering voor dakramen! De hor houdt insecten buitenshuis terwijl het dakraam met zonwering openstaat. Hij is gemaakt van lichtdoorlatend zeefdoek van glasvezel waardoor er sprake is van minimale schaduwvorming en er geen verduisterend effect optreed. De insectenhor kan samen met andere binnen- en buitenzonwering geplaatst worden waardoor er sprake is van insecten weren terwijl het raam gewoon gebruikt kan worden. 
Voordelen:
Stopt muggen en andere insecten tegen het binnendringen van de ruimte als het dakraam open is.
Minimale schaduwvorming van de ruimte.
Mogelijkheid om samen met andere binnen- en buitenzonwering te installeren.
Leverbaar met zijgeleiding in wit kunststof (AMS/W) of aluminium (AMS/A).

Bestel hier uw
AMS insectenhor.


Hoe kies ik een zonwering?

Om het type en grootte van de accessoire juist te selecteren, is het van belang het type dakraam en de afmeting te weten.
Deze gegevens zijn te vinden op het productplaatje dat op het dakraam zit (rechts boven op het tuimelraam).
A= Type dakraam (bijv. FTP-V U3 of FTU-V U3).
B= Afmeting dakraam (deze afmeting is van belang bij uw online bestelling).
C= Product code (niet van belang).

 

Let op! Gebruik uitsluitend de maten (B) van uw dakraam zoals staat aangegeven op uw productplaatje.
Alle vermelde zonweringen zijn geschikt voor alle type Fakro dakramen en Aron (Hornbach) dakramen.