Bent u opzoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering voor dakramen? Kies dan voor zonwering van FAKRO. De zonwering is verduisterend waardoor u gegarandeerd bent van een goede nachtrust en een optimale privacy. Het merk FAKRO staat bekend om de uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Met deze zonwering kunt u jaren vooruit!
 

Verduisterend rolgordijn met zijgeleiding

FAKRO ARF zonweringen met zijgeleiding bieden een perfecte bescherming tegen zonlicht. Zet het rolgordijn in elke gewenste positie vast. Kies de kleur die het beste past bij uw woonwensen.

 

Plissé raamdecoratie-innovatieve schoonheid.

De plissé raamdecoratie van FAKRO geeft een sfeervolle en strakke uitstraling in uw kamer en zorgt tevens voor een goede isolatie. De plissé zonwering beschermt uw leefruimte in de zomer tegen oververhitting en in de winter tegen warmte verlies.

Jaloezieën die beschermen

FAKRO beschikt over de juiste zonwering voor dakramen. Met deze FAKRO jaloezieën regelt u zelf eenvoudig de gewenste lichtinval. Of kies juist voor een verduisterend effect. De jaloezie is zo geplaatst dat het nog altijd mogelijk is uw dakraam te openen. Voor deze zonwering kunt u kiezen uit vele kleuren.

FAKRO rolluik en zonwering

Bescherming tegen warmte en uv-straling op zonnige dagen of voor verduistering: met het rolluik van FAKRO bent u verzekerd van kwaliteit. Bovendien biedt het bescherming tegen inbraak en werkt het rolluik geluiddempend. Een dakraam met buitenzonwering biedt vooral bescherming tegen opwarming en uv-straling. De FAKRO zonwering voor dakramen is uitstekend verduisterend.

 

FAKRO screens - een goede keuze

FAKRO biedt een goede zonwering voor dakramen. Met deze screens kiest u voor effectieve buitenzonwering. De zonwering voorkomt dat de zon uw ramen verhit. De screen reflecteert zonlicht in hoge mate. FAKRO zonwering is verduisterend en houdt uw huis koel op zomerse dagen. U heeft geen inkijk maar wel uitzicht!

 

FAKRO insectenhor

Heeft u last van insecten in huis? Installeer dan een insectenhor van Fakro al dan niet in combinatie met zonwering voor dakramen! De hor houdt insecten buitenshuis terwijl het dakraam met zonwering openstaat. Hij is gemaakt van lichtdoorlatend zeefdoek van glasvezel waardoor er sprake is van minimale schaduwvorming en er geen verduisterend effect optreed. De insectenhor kan samen met andere binnen- en buitenzonwering geplaatst worden waardoor er sprake is van insecten weren terwijl het raam gewoon gebruikt kan worden.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.