Uitzet-tuimeldakraam

Dakraamopmaat levert FAKRO dakramen van de hoogste kwaliteit. Dakramen die passende oplossingen geven voor uw daglicht wensen. 


De voordelen van het uitzet-tuimeldakraam

FAKRO uitzet-tuimeldakraam bij Dakraamopmaat.nlVeel mensen kiezen een dakraam voor het licht in een donkere ruimte. Deze dakvensters kunnen eenvoudig gezet worden en geven een prachtig uitzicht. Enkele belangrijke voordelen zijn:
•        Lichtval
•        Ventilatie van uw ruimte
•        Verkregen uitzicht
•        Vereenvoudigd schoonmaken van dak en dakgoot

Deze prachtige serie uitzet-tuimeldakramen van FAKRO biedt u de voordelen van zowel uitzet als tuimeldakramen. Het unieke design maakt het mogelijk om het raam uit te zetten of te tuimelen met één handgreep. Het is zeer eenvoudig om te kiezen tussen uitzetten of tuimelen door het robuuste schuifsysteem aan de zijkant van het dakraam. Het systeem is zo krachtig dat het optimale stabiliteit garandeert bij het uitzetten en tuimelen.


Bespaar energie met uitzet-tuimeldakramen

Veel dakramen missen lichtval en glasoppervlak door de ventilatie. De uitzet-tuimeldakramen hebben een geïntegreerd ventilatiesysteem in het kozijn en dat geeft een maximaal glasoppervlak. Het glas van deze dakramen is gemaakt van hoogwaardig HR++ glas. Extra lichtval en energiezuinig glas besparen u elektriciteit- en stookkosten.


Gebruiksvriendelijk dakraam

Tuimeldakramen zijn eenvoudig te schoon te maken. Door het raam 180° te kantelen is de buitenkant bereikbaar voor reiniging. Uitzetten of tuimelen van het dakraam doet u met een enkele handgreep aan de onderzijde. In onze webwinkel vindt u een kunststof, wit afgelakte en een grenenhout uitvoering. 

  • PPP-V: uitzet-tuimeldakraam uitgevoerd in wit kunststof.
  • FPU-V: uitzet-tuimeldakraam wit afgelakt.
  • FPP-V: uitzet-tuimeldakraam in grenenhout uitgevoerd.
Bekijk dit product in onze webshop


Gratis verzending

Uw bestellingen worden gratis verzonden.

Montage van uw aankopen kunt u gerust aan ons over laten. Dakraamopmaat.nl is al jaren gespecialiseerd in montage en levering van FAKRO dakramen, zonweringen en vlizotrappen.


Vraag een offerte aan of kom langs

Vraag vrijblijvend een offerte en wanneer u persoonlijk kennis wil maken met de vele daglicht mogelijkheden, ontvangen wij u graag in onze showroom te Groesbeek.

Vraag hier uw offerte aan.