• Prijzen zijn geldig tot 31 juli
 • Levering in NL & BE
 • Wij leveren tijdens de Bouwvak
Home/ Waarom FAKRO|Dakraam Op Maat

Waarom FAKRO|Dakraam Op Maat

DakraamOpMaat.nl geeft u graag informatie over alle voordelen van FAKRO:

Er bestaan veel merken dakramen. Elk merk dakraam heeft zijn eigen unieke eigenschappen.Wat maakt FAKRO dan zo uniek tussen al deze merken? Bekijk deze video en leer alles over de voordelen van FAKRO.
 
 1. Handgreep altijd onderaan het dakraam
  FAKRO dakramen zijn uitgerust met een onderbediening. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijk en comfortabel gebruik van het dakraam. Of het dakraam nu hoger geplaatst wordt of op een standaard hoogte, middels de onderhandgreep kunt u elk FAKRO dakraam gemakkelijk bedienen.
   
 2. Lichtinval is optimaal
  Het ventilatierooster zit standaard verwerkt in de bovendorpel van het dakraam, hierdoor belemmert het rooster het lichtinval niet en geniet u van een optimale lichtopbrengst van uw FAKRO dakraam.
   
 3. Ventilatie zorgt voor een gezond leefklimaat
  Een goede ventilatie van de ruimte zorgt voor een gezond en prettig leefklimaat. Daarom is het van groot belang dat er voldoende ventilatievoorzieningen in uw woning aanwezig zijn. De regelbare ventilatieroosters van FAKRO voorzien hierin. Met ventilatiecapaciteiten oplopend tot 13,2 liter per seconde heeft u altijd voldoende ventilatie in uw ruimte.
   
 4. Veilig leven onder het dak
  Om inbraak via het dakraam te voorkomen heeft FAKRO het innovatieve topSafe systeem in haar dakramen geïntegreerd. Het inbraakwerend constructiesysteem topSafe gaat op unieke wijze inbraak via het dakraam tegen. Het systeem is ingebouwd in de constructie van vrijwel alle FAKRO dakramen en zorgt ervoor dat het dakraam, zonder extra bijzetsloten, van buitenaf nagenoeg niet te openen valt.
  Een unieke gepatenteerde vinding. Het topSafe-systeem steunt op 3 belangrijke pijlers om inbraak tegen te gaan.
  • Speciaal gevormde scharnieren voorkomen dat het hout scheurt of scharnieren vervormen tijdens het forceren.
  • Metalen verstevigingselementen maken inbraak met een koevoet onmogelijk.
  • De versterkte sluitkom voorkomt intrappen van de raamvleugel.
   
 5. Garantie
  De service van FAKRO houdt niet op als het product verkocht is. FAKRO garandeert de kwaliteit van haar producten en om dit te onderstrepen geeft FAKRO langdurige fabrieksgarantie op haar producten.
  • Standaard 10 jaar garantie op dakraam en gootstuk.
  • 20 jaar garantie op onderdelen van dakramen, beglazing en raambeslag.
  DakraamOpMaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van FAKRO, u ook?
   
 6. Maatwerkoplossingen
  Elk huis is uniek en elke bewoner heeft zijn of haar eigen wensen. DakraamOpMaat.nl denkt hier graag over mee. Of het nu gaat om afwijkende maten, kleuren of beglazingen. Voor elke vraag biedt DakraamOpMaat.nl een passende oplossing samen met u.