Fakro XDP Dampopen kraag buiten 134x140 cm
Fakro XDP Dampopen kraag buiten 134x140 cm

XDP Dampopen kraag buiten

Verzendkosten

€ 12,50 

Levertijd

3 werkdagen.

€ 34,15
€ 26,64
Prijs per st

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De waterdichte, dampopen kraag van FAKRO beschermt het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht van buitenaf, terwijl het vocht van binnenuit kan verdampen. De kraag is vervaardigd van hoogwaardige dampdoorlatende folie en sluit goed aan bij de folie die in de dakconstructie wordt gebruikt. De kraag wordt aan de buitenkant aangebracht en is eenvoudig te monteren.
De flexibele randen vergemakkelijken een rechtstreekse plaatsing rondom de panlatten. Het kwaliteitsvolle ontwerp is bestand tegen veroudering en verbetert de afdichting. Voor een goede afdichting rondom het dakraam wordt de kraag geleverd met isolatiestroken van schapenwol die rondom het dakraam worden geplaatst.
Zorgt voor een gemakkelijke en naadloze verbinding tussen het dakfolie en het dakraam | Beschermt het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht | Gemakkelijk te plaatsen, zonder balken te hoeven verwijderen of af te zagen | Kan op elke afmeting van dakramen geplaatst worden - ook niet-standaard maten | Beschermt isolatiemateriaal tegen condensvorming op metalen profielen als gevolg van lekkage bij bijvoorbeeld de dampschermfolie

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.