Wat vinden onze klanten van dakraamopmaat.nl
Veel klanten van Dakraamopmaat.nl gingen u voor, en kochten naar tevredenheid een dakraam op maat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van referenties:

Via Google terecht gekomen bij verschillende bedrijven die de Fakro dakramen verkopen. Toch besteld bij dakraamopmaat.nl, bij Pascal.
De service en de professionele manier van afhandelen van de bestelling, deed mij dit besluiten.
Levering keurig op de afgesproken datum. Ik zou zeggen zoek je een dakraam bestel dan bij dakraamopmaat.nl."
Een tevreden klant uit Amstelveen.

In Juni 2015 hebben wij 4 dakramen laten vervangen en verschillende accessoires laten monteren door P.Nillessen van Dakraamopmaat.nl Keuze voor Fakro en deze dealer/installateur was snel gemaakt na een bezoek aan de Fakro showroom in Groesbeek. Eerlijke voorlichting; vakkundige uitleg; luistert goed naar wensen klant; flexibel in de uitvoering. Alle werkzaamheden zijn netjes en volgens plan uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden."
Familie T. uit Nijmegen.

Een aantal jaar geleden hebben wij door Dakraamopmaat 2 dakramen op onze zolder laten plaatsen. Dit jaar wilden we graag nog een dakraam laten plaatsen.
Gezien onze eerdere zeer prettige ervaring met Pascal, twijfelden we er geen moment aan dat we hem ook voor deze klus zouden benaderen.
Hij reageert snel op onze e-mails, denkt met ons mee en kan vrij snel aan de slag. Hij werkt netjes, professioneel en snel. Prima service!"
Roy & Wan uit Assendelft.

Na een zeer onfortuinlijke zoektocht naar dakraamdecoratie belandden we bij dakraamopmaat.nl voor onze dakramen. Wij hadden reeds eerder elders besteld maar die bleken niet te passen.
We hebben schijnbaar vervangingsdakramen van Fakro en we waren ten einde raad alsnog geschikte blindering te vinden voor onze dakramen. Via een kennis werden we uiteindelijk doorverwezen naar Dakraam op Maat.
Pascal heeft ons heel goed te woord gestaan en hij heeft ons eindelijk kunnen verzekeren dat dit de juiste dakraamdecoratie zou zijn.
Wij hebben ze niet direct op kunnen hangen en Pascal heeft ons zelf verschillende keren gecontacteerd of het al was gelukt.
Na enkele weken hebben we eindelijk op kunnen hangen en het staat perfect. Ik kan deze vakman van harte aanraden."
J. de Leeuw uit Wessem.

Na een telefoontje ontving ik vrij snel een scherp geprijsde offerte. De levertijd was erg snel, binnen 4 weken werden de dakramen geplaatst. Na overleg zijn de dakramen op de gewenste hoogte en afstand van elkaar geplaatst. Er is hard gewerkt en binnen 6 u zaten beide ramen erin. Alles werd netjes opgeruimd en ze lieten een erg tevreden klant achter."
M van de koppel uit Huissen.

Hoi Pascal, Ik wil jou en je collega nogmaals bedanken! We zijn super blij met de dakramen en ik heb de communicatie als heel prettig ondervonden!! Ik zal je bij vrienden en familie aanbevelen!!"
Gabi uit Alphen aan den Rijn.

Verschillende offerte's opgevraagd bij dakraam dealers. Alleen Pascal van dakraamopmaat gaf een reactie en een offerte. Klus is naar alle tevredenheid gemaakt."
G.J. ter Beek uit Hengelo

5 fakro rolluiken laten monteren door Dakraamopmaat uit groesbeek. Alles prima geregeld. Dank voor de prima service."
J.P Wijchen uit Hof van Hagevoort.

Voor mij is het een duidelijke website, met duidelijke verwijzingen. Ik kon direct vinden wat ik nodig had. Bovendien zijn uw prijzen aantrekkelijk. Ik had nog een vraag, die door u telefonisch uitermate goed en correct werd beantwoord (inclusief de afhandeling).
Aflevering was snel en precies zoals afgesproken. Met dit soort mensen doe ik graag zaken." Met vriendelijke groet, Wim uit Putten.

In de maand juni hadden wij een hor besteld voor ons nieuwe dakraam. Bij levering kwamen we erachter dat we de verkeerde maten hadden opgegeven. Dakraam op maat had alle begrip. De hor werd opgehaald en een nieuwe geleverd. Het geld van de hor die we verkeerd hadden besteld kregen we zonder problemen en in korte tijd weer terug. Dakraam.op maat laat zien dat ze niet alleen horren op maat leveren maar ook service op maat! Dit bedrijf vinden wij een aanrader!"
J.Broch  uit  'S-Gravenzande.

Via internet bij dakraamopmaat.nl terecht gekomen omdat wij in ons nieuwe huis Fakro dakramen hebben laten plaatsen. Want ik heb bouwmarkt sets afgezworen want heb daar vroeger veel mee lopen emmeren en de kwaliteit laat dan vaak ook te wensen over. Dus je kan echt beter wat meer betalen en hier bestellen.
Bestellen ging makkelijk en ik wilde nog wat gewijzigd hebben daarna en was ook geen probleem.
Snelle service en communicatie. Top! 
Zending zat netjes verpakt en het monteren was een fluitje van een cent want past allemaal perfect. Wij zijn echt heel tevreden.
Fam. van Leeuwen uit Culemborg

Na lang zoeken naar goede info over dakramen uiteindelijk terrecht gekomen bij Pascal van dakraamopmaat.nl
In de showroom nam hij uitgebreid de tijd om mij te adviseren. Naar huis gegaan met goed advies. Uiteindelijk 2 grote uitzetramen door Pascal laten plaatsen. Heel netjes gedaan en binnen een dag zaten ze er beide in.
2 weken later besloten om nog een klein raam toe te voegen op de zolder. Deze ook bij pascal besteld maar deze keer na telefonische bijstand van Pascal zelf geplaats.
Levering van het raam binnen 2 dagen.
Al met al zeg ik voor dakramen is er maar 1 adres: dakraamopmaat.nl
Raymond van Beers, Nijmegen.

Wij hebben in het schuine dak van onze woonkamer 2 grote dakramen met screens laten plaatsen.Voor ons was dat best spannend omdat je toch niet zomaar een gat van ca. 2x2 mtr in je dak laat zagen.
Pascal van Dakraam op maat heeft ons hierbij goed geïnformeerd en het vervolgens perfect geplaatst en afgewerkt. Wat ons betreft een aanrader
Melanie en Erik, Plasmolen.

Bestelling geplaatst in de shop van dakraamopmaat, alles keurig op tijd geleverd!
Tijdens de montage waren er toch nog wat vragen, gebeld naar een medewerker van de site en keurig te woord gestaan (op zaterdagmiddag).
Dakraam en rolluik werken perfect.
G. van Leeuwen, Sittard.

Zonwering zojuist geleverd door DHL, ziet er gaaf uit en montage zelf uitgevoerd (tevreden klant).
Saskia, Arnhem.

Zeer klantvriendelijk geholpen, alle vragen werden netjes beantwoord door de medewerkster van de site.
Uiteindelijk overgegaan tot een aankoop en 2 dagen later waren de gordijntjes al geleverd!! Groetjes Rianne uit Nijmegen

Top service, leuk zaken doen.
Gr. Gerard Prinsenbeek

Nooit eerder van fakro gehoord, na een bezoek aan de showroom toch overgegaan tot een aankoop.
Dakramen zijn reeds vervangen en 100% tevreden. Leuke showroom trouwens.
Peter uit Apeldoorn.

Via de site meerdere stalen aangevraagd, binnen enkele dagen door mij ontvangen.
Keuze gemaakt, bestelling geplaatst en zonweringen zelf gemonteerd.
Groetjes Inge uit Emmen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.