• Prijzen zijn geldig tot 30 juni
  • Levering in NL & BE
  • Technische vragen? Bel gerust 024 3972199
Schaartrappen
Filter
0
Onbeperkt
Home/ Zoldertrappen/ Schaartrappen

FAKRO schaartrappen

Weergave:


Bezig met laden...
Fakro LST schaartrap 70x80 cm Fakro LST schaartrap 70x80 cm +3
Voorradig
Fakro LST schaartrap 60x90 cm Fakro LST schaartrap 60x90 cm +3
Voorradig
Fakro LST schaartrap 51x80 cm Fakro LST schaartrap 51x80 cm +3
Voorradig
Fakro LST schaartrap 70x120 cm Fakro LST schaartrap 70x120 cm +3
Voorradig
  • Compacte trap voor kleine sparingen
  • Draagkracht tot 200 kg
Fakro LST schaartrap 60x120 cm Fakro LST schaartrap 60x120 cm +3
Voorradig

Schaartrappen maken jouw zolder makkelijk bereikbaar

Wilt je jouw zolder makkelijk bereikbaar maken? Ga dan voor een zolderluik met schaartrap uit onze collectie. Zo kun je zelf jouw zolder omtoveren tot een makkelijk bereikbare, trendy loft, slaapkamer of studeerkamer.

Schaartrappen van dakraamopmaat.nl

Als je op zoek bent naar een trap waarmee je op een comfortabele wijze je zolder kunt bereiken, dan is een schaartrap een uitstekende keuze. Onze handige schaartrappen zijn namelijk niet alleen heel erg veilig, maar ze passen ook in elk interieur. Bovendien zijn onze zoldertrappen gemakkelijk en licht te bedienen en dat is vooral ideaal als je de trap heel vaak wilt gebruiken. 

Solide schaartrappen van topkwaliteit

Schaartrap LST is standaard uitgevoerd met een geïsoleerd zolderluik dat fraai is afgewerkt met wit hardboard en afdeklatten. De grenenhouten bakconstructie is heel eenvoudig te monteren en de unieke moderne opvouwconstructie van deze trap garandeert je een veilige opgang naar de zolder. De LST schaartrappen zijn geschikt voor een plafondhoogte van 250 tot 280 centimeter. Met 2 extra traptreden kun je de trap zelfs verlengen tot maximaal 330 centimeter. Schaartrap LSZ heeft dezelfde opbouw en opties als model LST, maar is zelfs extra veilig dankzij de metalen montagehoeken die in de bakconstructie zijn verwerkt. Model LSF is onze brandwerende schaartrap met een luik dat gemaakt is van onbrandbaar materiaal. De maximale belasting van bovengenoemde trappen is 200 kg.

Schaartrappen hebben een lange levensduur

De bakconstructie zorgt altijd voor een snelle en moeiteloze sluiting van jouw schaartrap. De grenenhouten zolderluiken zijn bovendien uitstekend geïsoleerd, waardoor onnodig warmteverlies wordt voorkomen. Het sterke scharniersysteem van een schaartrap gaat veel jaren mee en voorkomt dat de bak kan vervormen tijdens het inklappen. Het uitgekiende trapveermechanisme ondersteunt het openen van de trap waardoor deze nooit hard kan openklappen. Met de stevige metalen hendel kun je het luik moeiteloos vergrendelen. De veiligheid van onze schaartrappen wordt bovendien gewaarborgd door de antislip voorziening op de traptreden. Ben je overtuigd van de voordelen van een schaartrap, bestel dan het model van jouw keuze in onze webwinkel. Wil je liever eerst meer informatie over onze trappen, of wellicht een kijkje nemen in onze showroom, neem dan vrijblijvend contact met ons op.